Салат капуста з рисом на зиму.

Паличка виручалочка для студентів та зайнятих людей 🤗 Мій улюблений

  • Капуста 1,8 кг.
  • Помідори 1,5 кг.
  • Перець солодкий 3 шт.
  • Цибуля 3 шт. ( великого розміру )
  • Рис білий круглозернистий 300 гр.
  • Морква 600 гр.
  • Сіль 3 ст. л.( з гіркою )
  • Цукор 3 ст. л.
  • Олія рослинна 150 – 200 мл
  • Оцет 9% 9 ст. л.
  • Перець чилі 0.5 шт.
  • Перець чорний мелений 1,5 ч. л.

ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ:

капусту, моркву, перець, цибулю нашаткувати соломкою. Помідори обдати окропом, зняти шкірку , нарізати кубиком. На розігріту пательню з олією додаємо нарізані овочі, тушкуємо. Рис промиваємо, варимо після закипання 10 хвилин. Рис проціджуємо і додаємо до овочів, тушкуємо 20 хвилин. Додаємо оцет 9 ст. ложок Накладаємо в стерилізовані баночки, закручуємо, перевертаємо, даємо охолонути.

Смачного !!! Мій улюблений салат . 👍 Чи гарнір з салатом ? Всім, кому не вистачає часу 😀

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.